Indbrudssikre vinduer

CL producerer, leverer og monterer RC4-klassificerede vinduer i hele Danmark.
Ring til osSkriv til os

Giv indbrudstyven kamp til stregen

Kan man indbrudssikre vinduer uden stålgitter?

Nej, men med en snedig opbygning af vinduesprofilen, kan man hæmme chancen for, at det lykkedes at bryde ind gennem vinduet.

RC4-klassificerede vinduer

Hos CL Glas tilbyder vi vinduer, der er RC4-klassificeret. Det vil sige, at de giver selv de mest ihærdige og erfarne indbrudstyve sved på panden og kamp til stregen, og er med til at sikre dig mod indbrud.

Vi kalder ikke disse vinduer “indbrudssikre vinduer”, men indbrudshæmmende vinduer. En erfaren indbrudstyv med kraftige eldrevne værktøjer, arbejdsro og god tålmodighed – og ikke mindst kendskab til vinduets opbygning – vil stadig med held kunne skille vinduet ad – men det kræver god tid. 

Det er minutterne der tæller…

Jo længere tid det tager, at bryde igennem et vindue, jo større er chancen for, at indbrudstyven opdages. RC4-klassificerede vinduer er bygget op på en måde, så det virkelig kræver snilde og det helt rigtige værktøj, at skille vinduet i tilstrækkelig grad, til at man kan komme igennem det. 

Så hvis det er indbrudssikre vinduer, du er på udkig efter, så tag en snak med os om RC4-klassificerede vinduer. Det er denne klassificering vores kunder vælger, når de går efter indbrudssikre vinduer og døre.

Kontakt os for nærmere

Ring til os på telefon 70 22 17 71 eller send os en mail på info@clglas.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores indbrudssikre vinduer

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

vinduer i industrielt design - specialfremstillede vinduer til Riffelsyndikatet
aluminiumsvinduer fremstillet specielt til Kanonhuset i Nordhavnen

Kontakt os for et 

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: Info@clglas.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Facader er en del af

CL GLAS

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 6, 6630 Rødding

Send os en mail

info@clglas.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71